Management Learning App

Management Learning App

A Management Learning App a Human Score Consulting olyan saját fejlesztésű alkalmazása, amely az e-learning ismeretátadását és a számítógépes szerepjátékok (RPG) élményszerűségét ötvözi egy interaktív döntési környezetben. Ez az alkalmazás a legfőbb vezetői kompetenciákra épít: a vezetői felelősségvállalásra, érdekképviseletre, döntéshozatalra, eredmény és teljesítményközpontúságra, és nem utolsó sorban a vezető szociális készségeire.

Vezetőként gyakran teszünk fel magunknak kérdéseket: Milyen vezető vagyok? A különböző helyzetekben hogyan döntsek? Ha ezt teszem, akkor mi lesz? Ha azt teszem, hogyan alakulnak a dolgok? Hány lehetőségem van döntéshozóként? Hibázhatok-e? Meggondolhatom-e magam? Mi lenne, ha most máshogy döntenék, mint ahogy szoktam?

Link a bemutatóhoz: Management Learning App videó

Ezekre a kérdésekre kapják meg a választ azok a vezetők, akik belehelyezkednek a TranszLog nemzetközi vállalat részlegvezetőjének szerepébe és abba a vezetői szituációba, amiben hosszabb-rövidebb latolgatás után felelősséggel kell dönteniük, hiszen ahogy a való életben, itt a virtuális világban is a döntésüknek következménye van.

MLA_párbeszéd

Döntési lehetőségek

Ebben a Management Learning App-ban ön, mint Kovács Zoltán részlegvezetője 2-5 megoldás közül választhat a mintegy 34 helyzetben, felhasználva eddigi vezetői tapasztalatát, élettapasztalatát, vagy kipróbálhatja magát, ha még nem volt hasonló szituációban.  Ha jól dönt, ideális és optimális lépések sorozatán halad: ön jó vezető, csak így tovább! Azonban, ha rossz döntéseket hoz, kárt okoz a vállalatának, beosztottjának, részlegének: önnek újra kell gondolnia a döntéseit, önnek keresnie kell másik megoldást, önnek szembe kell néznie a fejlesztendő területeivel, önnek változtatnia kell a vezetői stílusán.