Coaching munkáinkat a holland-német szupervízió alapú coaching iskola felfogásában végezzük. Magunkat szupervizor coachoknak nevezzük. A coach hivatásra a Coach Képző Központ és a KRE Szupervíziós Szakirányú képzésén készültünk fel, szakmaiságunkat pedig mi is szupervíziós munkával tartjuk karban.

Coaching folyamataink célcsoportja a munkáját végző szakember, vezető, a szervezet kulcsembere, tehetséges munkatársa, akire a szervezet számít abban, hogy stabilizálja a meglévő és hasznos folyamatokat, rendszereket, ápolja az emberi kapcsolatokat, vagy éppen egy változási folyamat hatékony szervezője és lebonyolítója legyen. Coachingot a jóknak, hogy jobbak legyenek, coachingot a legjobbaknak, akikkel szemben nagyok az elvárások!

A szupervízió alapú coaching több mint tréning, de kevesebb és más, mint a személyiségfejlesztő terápia.  
Az egyéni fejlődésen keresztül a legfőbb cél a szervezet fejlődése, a szervezeti működés, működtetés hatékonyabbá, eredményesebbé válása.

Valljuk, hogy mivel nem a viselkedés, hanem a szakmai személyiség szintjén dolgozunk, az elért eredmény és változás személyes, egyéni és tartós lesz.